Tällä tietosuojailmoituksella haluamme ilmoittaa kaikille verkkosivuston kävijöille (’sinä’), mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme, kun tulet tälle verkkosivustolle, sekä siitä, miten käytämme ja käsittelemme näitä tietoja. Tämä tietosuojailmoitus koskee vain tällä sivustolla kerättyjen henkilötietojen käsittelyä, ei muilla verkkosivustoilla tapahtuvaa tietojen käsittelyä. Tämän sivuston omistaa:

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa 1. Malisskuu 2021.

Keräämiemme henkilötietojen tyypit

Kun vierailet verkkosivustollamme, voimme käsitellä seuraavanlaisia henkilötietoja:

  • Sähköiset tunnistetietosi ja tiedot vuorovaikutuksesta kumppanisivustojemme kanssa. Sähköiset tunnistetiedot sisältävät verkkosivustollemme pääsyn ajankohdan ja päivämäärän, IP-osoitteesi ja selaimesi, jota käytit verkkosivustollemme päästäksesi, käyttämäsi käyttöjärjestelmän, yksilölliset laitetunnisteet ja tiedot matkapuhelinverkostasi.
  • Vuorovaikutuksesi kumppanisivustojemme kanssa sisältää tietoja siitä, vierailetko, rekisteröidytkö vai osallistutko pelitoimintoihin millä tahansa kumppaniemme verkkosivustolla. On tärkeää huomata, että käsittelemme näitä tietoja yleisellä kootulla tasolla, eikä niitä voida jäljittää sinuun.
  • Henkilökohtaiset asetukset – jos tilaat push-ilmoituksia, voit valita, minkä tyyppistä sisältöä haluat vastaanottaa.
  • Sähköpostiosoite ja nimi – jos päätät käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta ja jos tilaat uutiskirjeen.

Edellä mainittujen käsittelyyn käytetään evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Jos haluat lukea lsätietoja evästeiden käytöstä, voit lueka evästekäytäntömme.

Henkilötietojesi käsittelyn laillinen perusta

Henkilötietojesi käsittely palvelee oikeutettua etua parantaa tuotteitamme ja palveluitamme seuraaviin tarkoituksiin:

  • Verkkosivustollamme toteutettujen mainoskampanjoiden tehokkuuden mittaaminen ja parantaminen
  • Parannamme yleistä käyttökokemustasi
  • Sisällön kehittäminen verkkosivustollamme
  • Verkkosivustojen toimivuuden turvaaminen ja ylläpitäminen
  • Mahdollisten uhkien ehkäisy
  • Tulojen laskeminen
  • Verkkosivustojen analytiikka ja tilastot
  • Uutiskirjeen lähettäminen suostumuksesi perusteella
  • Esittelee sinulle asiaankuuluvaa sisältöä
  • Tiedustelujesi käsittely (yhteydenottolomake)

Rekisteröity ja rekisterinpitäjä

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaan rekisteröidyiksi määritellään ”tunnistetut tai tunnistettavissa olevat luonnolliset henkilöt”. Koska verkkosivustollamme mahdollisesti tapahtuva henkilötietojen käsittely koskee henkilötietojasi, sinua pidetään rekisteröitynä. Siksi voit käyttää oikeuksiasi, jotka GDPR myöntää.

Rekisterinpitäjä on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka (joko yksin tai useamman kanssa tai yhdessä muiden henkilöiden kanssa) määrittää tarkoitukset, joita varten ja miten henkilötietoja käsitellään tai tullaan käsittelemään. Koska me määritämme tämän tietosuojailmoituksen, joka sisältää henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksen ja keinot tällä verkkosivustolla, meidän katsotaan olevan henkilötietojesi rekisterin pitäjä. Rekisterin pitäjänä oleminen velvoittaa suojaamaan tietosi äärimmäisen varovasti ja asiaankuuluvien tietosuojalakien mukaisesti.

Tietosuojaoikeutesi yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) nojalla

  • Pääsy tietoihin, tietojen päivitys tai tietojen poistaminen, joita meillä on: Voit tarvittaessa pyytää tarkistamaan tietosi, tai päivittää tai poistaa hallitsemiasi henkilötietoja
  • Oikeus vastustaa: Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • Rajoitusoikeus: Sinulla on oikeus pyytää, että kiellämme tai rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Sinulla on oikeus saada kopio tiedoistamme strukturoidussa, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytetyssä muodossa
  • Oikeus peruuttaa suostumus: Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa kaikissa asioissa, joissa luotamme tai vaadimme suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyssä
  • Oikeus tehdä valitus: Tee valitus paikalliselle tai tanskalaiselle tietosuojaviranomaiselle jos koet, että edellä lueteltuja oikeuksiasi on loukattu. Tanskan tietosuojavirasto: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 Kööpenhamina K;

Jos sinulla on jossakin vaiheessa kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tällä verkkosivustolla tai jos haluat lähettää meille oikeuksiasi koskevan pyynnön, lähetä meille sähköpostia käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa yhteydenottolomaketta

Datan suojelu

On erittäin tärkeää, että pidämme tietosi turvassa, ja olemme sitoutuneet siihen tiukasti. Sovellamme asianmukaisia ​​teknisiä ja yrityksellisiä toimenpiteitä varmistaaksemme henkilötietojesi suojaamisen vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta katoamiselta, varkaudelta, muuttamiselta, luvattomalta paljastamiselta, pääsyltä tai käytöltä, ja kaikilta muilta laittomilta käsittelymuodoilta.

Lisäksi, jotta voimme varmistaa, että tietosi ovat hyvin suojattuja, valvomme, kenellä on pääsy henkilötietoihisi. Vain valtuutettu ja asianmukaisesti koulutettu henkilökunta voi käyttää henkilökohtaisia tietojasi täyttääkseen työvelvoitteensa.

Kolmannen osapuolen vastaanottajat

Henkilötietojasi voidaan jakaa yhteisöille, jotka auttavat meitä tarjoamaan ja kehittämään palveluitamme (esim. Analytiikka, kehitys, markkinointi). Vain välttämättömissä tilanteissa, he käsittelevät henkilötietojasi, jotta he voivat suorittaa heille delegoimiamme tehtäviä. GDPR:n mukaan kolmannet osapuolet, jotka käsittelevät tietojasi, ovat tietojenkäsittelijöiden roolissa. He osallistuvat käsittelyyn asiaankuuluvien tietosuojasopimusten mukaisesti, jotka on räätälöity tietojesi suojaamiseksi. Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti. Henkilötietojasi ei myöskään siirretä organisaatiolle tai jollekin maalle, ellei ole olemassa riittäviä valvontatoimia, mukaan lukien tietojesi turvallisuus henkilökohtaisiin tietoihin liittyen.

Kun ja jos meidän on pakko tehdä niin, voimme jakaa tietojasi viranomaisten ja lainvalvontaviranomaisten kanssa.

Tietojesi siirtäminen Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle

Kuten edellisessä osassa mainittiin, jos siirrämme henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle, varmistamme, että tietosuoja on riittävän korkealla sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Maat ja vastaanottajat, joille henkilötietojasi voidaan siirtää, ovat:

  • Valtio, jolla katsotaan olevan riittävä tietosuoja Euroopan komission hyväksymällä tavalla. Täältä saat lisätietoja valtioista, joilla on riittävä suojaustaso.
  • Vastaanottaja maassa, jolla ei ole riittävää tietosuojatasoa Euroopan komission mukaan. Tässä tapauksessa käytämme sopimuksia, jotka edellyttävät vastaanottajan suojaavan henkilötietojasi samojen standardien mukaisesti kuin se olisi ETA-alueella, ja panemme täytäntöön GDPR:n edellyttämät asianmukaiset suojatoimenpiteet henkilötietojesi käsittelyssä.

Muutokset tietosuojailmoitukseen

On mahdollista, että tätä ilmoitusta muokataan tai päivitetään tulevaisuudessa.

Päivitys voi sisältää välttämättömiä tai pieniä muutoksia. Tärkeät muutokset voivat vaikuttaa oikeuksiisi ja velvollisuuksiisi henkilötietojesi käsittelyssä (esim. jos kehitämme uuden käsittelytarkoituksen ja asennamme uuden palvelun verkkosivustollemme). Toisaalta pieniä muutoksia voi tapahtua, kun joudumme tekemään kieliopillisia korjauksia tai kielellisiä muutoksia, mutta niillä ei ole vaikutusta henkilötietojesi käsittelyyn liittyviin oikeuksiisi ja velvollisuuksiisi.

Jos välttämättömiä muutoksia tapahtuu, sinulle ilmoitetaan asiasta etukäteen asianmukaisesti, jotta voit käyttää aikaa muutosten tarkistamiseen ennen päivitysten täytäntöönpanoa.

Ota yhteyttä tästä jos haluat kysyä tietosuojakäytäntöstämme

No partner or commercial enquiries, thank you!

Kirjoittaja: